Jogi nyilatkozat

A honlap (a www.shbankhaz.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Információk

Az Stonehenge Cégcsoport weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Stonehenge Cégcsoport felelősséget nem vállal.

A Stonehenge Cégcsoport nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Szerzői jog

A Stonehenge Cégcsoport weboldalai, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom, illetve a honlapon szereplő megjelölések és szlogenek védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása vagy használata kizárólag a Stonehenge Cégcsoport kifejezett, és erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.

Elérhetőségünk
Stonehenge Cégcsoport

7400 Kaposvár, Fő utca 7.

shbankhaz@shbankhaz.hu

Kövess Minket!

Facebook

Instagram