Rólunk

Táraságunk, a Stonehenge Group jelenleg 4 cégből áll:

Cégcsoportunk tagjai egymás tevékenységét kiegészítve, támogatva, összehangolva mind magánszemélyek, mind vállalkozások, gazdasági társaságok részére komplex szolgáltatást tudnak nyújtani az alábbi területeken:

  • Mint az egyiklegnagyobb hitelközvetítő cég, a lakossági és vállalati hitelezésben kiemelt partnerei vagyunk a legjelentősebb pénzintézeteknek. Ingatlancélú és szabad felhasználású hitelek, valamint a hozzájuk kapcsolódó állami támogatások révén számtalan ügyfelünknek nyújtottunk és nyújtunk segítséget álmaik, terveik megvalósításához.
  • Folyamatosan fejlődő, bővülő ingatlan üzletágunk segítséget nyújt mind a lakossági, mind a vállalati ingatlanigények megoldásárban. Cégcsoportunk már évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik milliárdos beruházások révén lakóingatlanfejlesztések támogatásában. A projekthitelekhez való jutás megoldásával, a megvalósult beruházásokban lévő ingatlanok értékesítésével segítjük partnereink, ügyfeleink tevékenységét.
  • ZöldEnergia üzletágunk révén ügyfeleink növelhetik ingatlanjaik energiahatékonyságát, a meglévő energiarezsit akár le is nullázhatják. Lehetőséget biztosítunk az épületek energetikai felújítására, megújuló energiaforrásokkal (napelem, hőszivattyú) a meglévő fűtésrendszerek kiváltására, a villamos berendezések saját árammal történő működtetésére. Ehhez biztosítani tudjuk az MFB kedvezményes hitelének igénybevételét.
  • Stratégiai együttműködés keretében meg tudjuk oldani ügyfeleink biztosítási ügyeit, igényeit.

Feladataink mellett kiemelten kezeljük a társadalmi felelősségvállalásainkat, amelyek egy része szervesen integrálható üzleti tevékenységünkbe is. Szponzorálunk egyéneket, szervezeteket, de saját erőből létrehoztunk olyan közösségeket is, amelyek különböző korosztályokat, társadalmi és szociális rétegeket támogatnak.

  • A Stonehenge Junior üzletágunk lehetőséget biztosít tanulmányaikat folytató, illetve pályakezdő fiatalok számára életútjuk beindítására. Képzési rendszerünknek köszönhetően megjelenhetnek a hitel-, a biztosítás-, illetve az ingatlanközvetítői, zöldenergia piacon, rájuk alapozva neveljük ki társaságunk számára az utánpótlást.
  • A hátrányos helyzetű gyermekeket a most kiépülő „Száz szív egy dobbanás” kezdeményezésünk által segítjük.
  • Az Ezüst Generáció Egyesületünk az ötven év felettiek, a nyugdíjasok, az időskorúak érdekeinek, jogainak képviseletére alakult meg. Céljai között szerepel többek között társadalmi aktivitásuk erősítése, az időskori jövedelem biztonság megteremtésének elősegítése, kedvezményrendszerek kiépítése, tudatos fogyasztói ismeretek elsajátítása, egészségük, biztonságérzetük javítása, a méltóságteljes végső búcsú, a kegyeleti ellátó rendszer kialakítása.
  • Kiemelten kezeljük környezetünk védelmét. Munkánk során törekszünk a papír és műanyagfelhasználás, valamint az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. ZöldEnergia üzletágunk által ügyfeleinkhez eljuttatjuk a megújuló energiák felhasználásának lehetőségét, az „Ültess egy fát” mozgalmunk révén pedig minél több embert szeretnénk aktív részvételre ösztönözni a globális éghajlati változások hatásának csökkentésében.
  • Tevékenységünk, értékrendünk, gondolataink bemutatására többek között egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra a negyedévente megjelenő saját kiadványunk, az „Életem receptje” életmód magazin.

Szerződött és leendő partnereink a széleskörű keresztértékesítési lehetőségnek köszönhetően magas bevételt tudnak elérni szolgáltatási körünk által, melyekhez társítani tudják az egyéb, fent ismertetett lehetőségeket is.

Korrekt, etikus, magas színvonalú munkavégzés esetén partnereink is részesülhetnek abból a megbecsülésből és támogatásból, amely a Stonehenge Group cégcsoportot egyedivé teszi a hazai üzleti életben.

Elérhetőségünk
Stonehenge Cégcsoport

7400 Kaposvár, Fő utca 7.

shbankhaz@shbankhaz.hu

Kövess Minket!

Facebook

Instagram