Rólunk

Táraságunk, a Stonehenge Group jelenleg 4 cégből áll:

Cégcsoportunk tagjai egymás tevékenységét kiegészítve, támogatva, összehangolva mind magánszemélyek, mind vállalkozások, gazdasági társaságok részére komplex szolgáltatást tudnak nyújtani az alábbi területeken:

 • Mint az egyiklegnagyobb hitelközvetítő cég, a lakossági és vállalati hitelezésben kiemelt partnerei vagyunk a legjelentősebb pénzintézeteknek. Ingatlancélú és szabad felhasználású hitelek, valamint a hozzájuk kapcsolódó állami támogatások révén számtalan ügyfelünknek nyújtottunk és nyújtunk segítséget álmaik, terveik megvalósításához.
 • Folyamatosan fejlődő, bővülő ingatlan üzletágunk segítséget nyújt mind a lakossági, mind a vállalati ingatlanigények megoldásárban. Cégcsoportunk már évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik milliárdos beruházások révén lakóingatlanfejlesztések támogatásában. A projekthitelekhez való jutás megoldásával, a megvalósult beruházásokban lévő ingatlanok értékesítésével segítjük partnereink, ügyfeleink tevékenységét.
 • ZöldEnergia üzletágunk révén ügyfeleink növelhetik ingatlanjaik energiahatékonyságát, a meglévő energiarezsit akár le is nullázhatják. Lehetőséget biztosítunk az épületek energetikai felújítására, megújuló energiaforrásokkal (napelem, hőszivattyú) a meglévő fűtésrendszerek kiváltására, a villamos berendezések saját árammal történő működtetésére. Ehhez biztosítani tudjuk az MFB kedvezményes hitelének igénybevételét.
 • Stratégiai együttműködés keretében meg tudjuk oldani ügyfeleink biztosítási ügyeit, igényeit.
 • Kizárólagos értékesítői vagyunk a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Kegyeleti Pénztár termékének, melynek révén ügyfeleink életútjuk végén nem hagynak anyagi terhet maguk után.

Feladataink mellett kiemelten kezeljük a társadalmi feladatvállalásainkat, amelyek egy része szervesen integrálható üzleti tevékenységünkbe is. Szponzorálunk egyéneket, szervezeteket, de saját erőből létrehoztunk olyan közösségeket is, amelyek különböző korosztályokat, társadalmi és szociális rétegeket támogatnak.

 • A Somogyi Huszárok Hagyományőrző Egyesület által múltunk megőrzésében vállalunk szerepet
 • A fiatal tehetségek közül Handl Melinda úszónőt támogatjuk.
 • A Stonehenge Junior üzletágunk lehetőséget biztosít tanulmányaikat folytató, illetve pályakezdő fiatalok számára életútjuk beindítására. Képzési rendszerünknek köszönhetően megjelenhetnek a hitel-, a biztosítás-, illetve az ingatlanközvetítői piacon, rájuk alapozva neveljük ki társaságunk számára az utánpótlást.
 • A hátrányos helyzetű gyermekeket a most kiépülő „Száz szív egy dobbanás” egyesületünk által segítjük.
 • Az Ezüst Generáció Egyesületünk az ötven év felettiek, a nyugdíjasok, az időskorúak érdekeinek, jogainak képviseletére alakult meg. Céljai között szerepel többek között társadalmi aktivitásuk erősítése, az időskori jövedelem biztonság megteremtésének elősegítése, kedvezményrendszerek kiépítése, tudatos fogyasztói ismeretek elsajátítása, egészségük, biztonságérzetük javítása, a méltóságteljes végső búcsú, a kegyeleti ellátó rendszer kialakítása.
 • Kiemelten kezeljük környezetünk védelmét. Munkánk során törekszünk a papír és műanyagfelhasználás, valamint az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. ZöldEnergia üzletágunk által ügyfeleinkhez eljuttatjuk a megújuló energiák felhasználásának lehetőségét, az „Ültess egy fát” mozgalmunk révén pedig minél több embert szeretnénk aktív részvételre ösztönözni a globális éghajlati változások hatásának csökkentésében.
 • Tevékenységünk, értékrendünk, gondolataink bemutatására egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra a negyedévente megjelenő saját kiadványunk, az „Életem receptje” életmód magazin.

Szerződött és leendő partnereink a széleskörű keresztértékesítési lehetőségnek köszönhetően magas bevételt tudnak elérni a pénzügyi és ingatlan szektorban, melyekhez társítani tudják az egyéb, fent ismertetett lehetőségeket is.

Korrekt, etikus, magas színvonalú munkavégzés esetén partnereink is részesülhetnek abból a megbecsülésből és támogatásból, amely a Stonehenge Group cégcsoportot egyedivé teszi a pénzügyi és ingatlanközvetítői piacon.

Elérhetőségünk
Stonehenge Cégcsoport

7400 Kaposvár, Fő utca 7.

shbankhaz@shbankhaz.hu

Kövess Minket!

Facebook

Instagram